Novosti 2005

Oprema i potrošni materijal > Medicinska oprema

MEDICAL doo
medicinska oprema i potrošni materijal. Zastupnik GENERAL ELECTRIC za BiH

Adresar distributera opreme i potrošnog materijala

Pritisni link! ARK doo
Bawariamed
Medicinki aparati, instrumenti, materijal

Kemikalije

PRETRAŽIVANJE

U sarajevskoj "Skenderiji" je od 18. do 21. oktobra 2005. godine održan Sajam medicinske opreme i proizvoda. Izlagači iz BiH i inostranstva su predstavili najsavremeniju medicinsku opremu, aparate i potrošni materijali.

Karakteristika ovoga sajma je solidna posjećenost uz nešto manji broj izlagača iz BiH. Evidentan je organizovan i brojan nastup firmi koje nude stomatološku opremu, pribor i potrošni materijal.

Neke od firmi, na koje smo navikli da se pojavljuju na ovome sajmu, nisu se pojavile. To prvenstveno vrijedi za MEDICAL doo iz Mostara. S druge strane, neke nove firme su se predstavile sa svojim asortimanom.

Od ranije poznati i priznati izlagači i štandovi bili su: ARK d.o.o.

Na posljednjim manifestacijama ovakve vrste, redovno viđamo ARK doo, zastupnika i distributera ISKRA MEDICAL opreme za fizikalnu terapiju i fitnes.

Brojni ljekari, fizijatri, fizioterapeuti, kozmetičari i vlasnici salona ljepote, trim i fitnes kabineta, imaju šta potražiti u prodajnom asortimanu aparata ove firme, ako žele da svojim pacijentima i klijentima pruže savremeno liječenje, fizikalni tretman i uljepšavanje.

SONO MEDICAL
Najveći štand imala je firma Sono medical, zastupnik brojnih renomiranih proizvođača medicineke opreme.
Sem novoga logotipa firme ima još značajnih novina...
 BAWARIAMED

Zadovoljstvo nam je pričinila i činjenica da je firma Bawariamed, koju smo uočili i istakli na prošlom sajmu, opravadala očekivanja. Sem što nudi zastupništvo brojnih firmi, proširili su i asortiman proizvoda. Poslovni nastup, baziraju na širokom asortimanu, kvalitetu usluga i dobroj reklami i web prezentaciji.
Ovoga puta su posebno istakli kvalitetne italijanske ultrazvučne aparate...

BERG PROMET d.o.o.

Berg Promet doo iz Sarejeva prezentirao se i renije kao predstavnik i dustributer Agfa Medical Imaging. U asortimanu ove firme su aparati, te potrošni foto materijal.
Posebno ističemo bolničke i druge sisteme za digitalnu sliku u medicini, u čemu je AGFA zauzela primat.

NOVO NA SAJMU:

AS-SIGMA, firma iz Bihaća, se specijalizirala za oftalmološku opremu.

Novina u ponudi je LOBOPHARM iz R Hrvatske, firma koja omogućava nabavku lijekova iz cijeloga svijeta. Lijekovi koji nisu registrovani u zamlji, mogu se nabaviti preko ove firme uz obavezni ljekarski recept.
Zanimanje su pobudili italijanski aparati za ulepšavanje.
SonoSite je predstavio portabl ultrazvučne aparate.
Meditrade 96 iz sarajeva nudi paletu za dijagnostiku

HealthBosnia.com - ima autorska prava na ovu stranu. Svako objavljivanje teksta ili dijelova ovog teksta je moguće samo uz saglasnost HealthBosnia.com
© 1999-2005, by HealthBosnia.com, e-mail medmaster@koming.com. ALL RIGHTS RESERVED.